”Gala Excelenţa în Business” a reunit luni personalităţi marcante din mediul de afaceri, instituţii financiare şi administraţie

Patronatul European al Femeilor de Afaceri (PEFA) a organizat, luni, Gala Excelenţa în Business 2024, un eveniment de referinţă pentru mediul de afaceri românesc, având un rol crucial în promovarea celor mai bune exemple de reuşită din economia naţională.

Evenimentul, găzduit de Guvernul României, oferă o platformă unică pentru recunoaşterea şi celebrarea companiilor, instituţiilor publice şi antreprenorilor care au demonstrat performanţă, inovaţie şi sustenabilitate în activitatea lor.

 

Gala Excelenţa în Business, aflată la a treia ediţie, serveşte ca un barometru al economiei româneşti, oferind o imagine clară asupra celor mai performante sectoare, companii şi instituţii. Pe lângă aspectele economice şi comerciale, Gala joacă un rol important în promovarea unui climat de afaceri etic şi responsabil. Prin recunoaşterea celor care au un impact pozitiv asupra societăţii, evenimentul încurajează practicile sustenabile şi răspunde nevoii tot mai mari de a îmbina succesul economic cu responsabilitatea socială.

 

„Gala Excelenţa în Business 2024 reprezintă o platformă de recunoaştere a realizărilor extraordinare din economia românească. Este un moment în care celebrăm nu doar succesul economic, ci şi valorile fundamentale care stau la baza antreprenoriatului modern: inovaţia, responsabilitatea socială şi leadershipul. Suntem onoraţi de sprijinul pe care îl primim din partea Guvernului României şi de prezenţa unor lideri de seamă din economie şi administraţie, care împărtăşesc cu noi angajamentul pentru dezvoltarea durabilă a mediului de afaceri”, a declarat preşedintele PEFA, Andreea Negru.

 

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa unor personalităţi marcante din mediul de afaceri, instituţii financiare şi administraţia publică, precum: ministrul Economiei Antreprenoriatului şi Turismului, Radu Oprea, fostul preşedinte al CNIPMMR Florin Jianu, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean.

 

„Într-o economie emergentă cum este cea a României, aceste exemple sunt esenţiale pentru a inspira noile generaţii de antreprenori şi pentru a încuraja dezvoltarea unor afaceri solide şi competitive pe plan naţional şi internaţional. De asemenea, evenimentul oferă participanţilor ocazia de a interacţiona şi de a construi parteneriate pe termen lung, contribuind la consolidarea economiei naţionale”, precizează prim-vicepreşedinta PEFA, Lorena Stoian. AGERPRES/(AS – autor: Oana Tilică, editor: Mariana Nica, editor online; Andreea Preda)

 

Foto: (c)  CRISTIAN NISTOR / AGERPRES FOTO

 

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO

‘Brad Pitt’ face ravagii în Spania: Două femei au fost înșelate cu 325.000 de euro / Cum au acționat infractorii cibernetici

În sfârșit, un emoji care să ne reprezinte pe toți va apărea în curând. Despre ce este vorba