Posibil final de sezon pentru Rodri (Manchester City), după o accidentare gravă

Rodri, în vârstă de 28 de ani, unul dintre pretendenţii la câştigarea Balonului de Aur în acest an, a jucat un rol important în cucerirea titlului de campioană a Angliei de către Manchester City în sezonul trecut, precum şi în succesul naţionalei ţării sale la EURO 2024.

Conform examenelor medicale iniţiale, fotbalistul spaniol a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept, în prima repriză a meciului dintre City şi Arsenal, încheiat la egalitate, 2-2, iar sezonul său pare compromis, precizează cotidianul The Guardian,

Pierderea lui Rodri până la finalul acestei campanii ar fi o lovitură dură pentru Manchester City, care vizează al cincilea său titlu consecutiv în Premier League şi al doilea în Liga Campionilor, după cel cucerit în 2023.

„Rodri este puternic. Dacă a părăsit terenul la acea acţiune, este pentru că a simţit ceva, altfel ar fi rămas pe teren. Este cel mai bun mijlocaş defensiv din lume şi un potenţial Balon de Aur, pe care mi-aş dori să-l câştige”, a declarat antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, după meciul de duminică.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz, în echipa Spaniei pentru turneul final al Cupei Davis

Grupul maghiar MOL a semnat o înţelegere în Azerbaidjan pentru a dezvolta rezerve de gaz în câmpul petrolifer ACG, unul dintre cele mai mari zăcăminte de petrol din lume