Neamţ: Bebeluş de 6 luni, rănit într-un accident rutier la Crăcăoani

Un bebeluş în vârstă de 6 luni a fost rănit după ce autoturismul în care se afla a intrat într-un cap de podeţ, la Crăcăoani, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că, în timp ce o femeie, în vârstă de 48 ani, conducea un autoturism în localitatea Crăcăoani, ar fi părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un cap de podeţ. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a unui pasager în vârstă de 6 luni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Bebeluşul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu-Neamţ, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES/(AS – autor: Gabriel Apetrii, editor: Antonia Niţă, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Boloş: Planul fiscal structural de ajustare a deficitului în următorii şapte ani trebuie transmis Comisiei până pe 15 octombrie

Tenis: Sabalenka vizează revenirea în fotoliul de lider al clasamentului WTA