Vâlcea: Incendiu la liceul din Berbeşti; a ars o porţiune din acoperişul atelierului de practică

Pompierii militari au intervenit, marţi după-amiază, la un incendiu izbucnit la atelierul de practică al liceului din oraşul Berbeşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipelor de intervenţie ardea o porţiune mică din acoperişul clădirii, nefiind însă pericol ca focul să se extindă la celelalte imobile din curtea unităţii de învăţământ.

„Sosiţi la locul intervenţiei, pompierii militari au constatat că arderea se manifestă la acoperişul atelierului şi nu sunt persoane surprinse de incendiu astfel că nu se impune evacuarea liceului. Incendiu a fost localizat şi lichidat, în scurt timp de la sosirea echipajelor operative, în limitele găsite. Au ars doi metri pătraţi de acoperiş din lemn, cu învelitoare din tablă şi au fost afectaţi trei metri pătraţi de termosistem la faţada exterioară şi trei metri liniari de burlan”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru.

Reprezentantul ISU a precizat că focul a pornit ca urmare a ardeii unor resturi vegetale în proximitatea imobilului. AGERPRES/ (AS -autor: Ramona Dincă, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

CCR: Sesizarea preşedintelui Iohannis privind modificarea unui articol din Legea fondului funciar – amânată

Mircea Geoană profețește un fenomen interesant: Nu s-a mai întâmplat de 20 de ani, în România