Satu Mare: Cornuri cu furnici şi biscuiţi cu mucegai pentru elevii de la mai multe şcoli

Elevii de la mai multe şcoli din municipiul Satu Mare au primit cornuri cu furnici şi biscuiţi cu mucegai, firma furnizoare fiind amendată cu 15.000 de lei, informează, marţi, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC).

Potrivit sursei citate, instituţia a desfăşurat o acţiune de control, în urma mai multor sesizări din partea părinţilor unor copii, elevi la trei şcoli din municipiul Satu Mare, privind distribuirea unor cornuri şi biscuiţi neconformi de către operatorul economic SC Fagu Impex SRL.

„În urma neregulilor constatate de comisarii sătmăreni, operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 15.000 lei şi a fost dispusă măsura opririi definitive a distribuirii produselor neconforme. Dintre cele mai importante nereguli, menţionăm: distribuirea unor biscuiţi cu mucegai; distribuirea unor cornuri infestate cu insecte (furnici), prezentând mucegai şi fiind de consistenţă tare”, arată CJPC. AGERPRES /(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

Emma Răducanu nu va evolua la China Open

Dărăban (ACUE): Necesarul de investiţii în infrastructura de distribuţie a energiei electrice până în 2030, între 9 şi 11 miliarde euro