Iaşi: Tânăr de 24 de ani, trimis în judecată de procurori pentru tentativă de omor / A intrat noaptea peste unchiul său în curte şi l-a atacat cu o furcă

Un tânăr de 24 de ani din judeţul Iaşi a fost trimis în judecată de procurori pentru tentativă de omor. Într-o noapte din luna august a intrat peste unchiul său în curte şi l-a atacat cu o furcă.

”Prin rechizitoriul din data de 23.09.2024 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului DONEA RADU PETRIŞOR, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie”, a transmis, marţi, archetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, într-un comunicat de pressă.

Sursa citată a precizat că, în noaptea de 16/17.08.2024, în jurul orei 01.00, inculpatul, în vârstă de 24 de ani, pe fondul unei stări conflictuale preexistente, a pătruns, înarmat cu o furcă, în curtea unchiului său Donea Petronel (fratele tatălui său).

Imobilele celor două familii sunt învecinate, în satul Dumbrava, comuna Ciurea, judeţul Iaşi.

Agresorul a lovit victima cu furca de mai multe ori, peste cap şi corp, cauzându-i leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa.

 

 

Discuţie în 3 aprilie, între Ciucă, Ciolacu şi Iohannis, despre proiectul care să dea posibilitatea şefului statului să candideze / Ciolacu a promis iniţial sprijin pentru demers / Ciucă nu mai vrea să participe la şedinţele coaliţiei – surse

Fragmente de dronă rusească de tip Geran 2 găsite în afara perimetrului locuit al comunei Plauru