Fotbal – FC Barcelona: Hansi Flick are încredere în portarul Inaki Pena, dar studiază alte opţiuni

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Hansi Flick, a asigurat marţi că are „încredere” în portarul de rezervă Inaki Pena pentru a-l înlocui pe Marc-Andre ter Stegen, însă a recunoscut că Barca trebuie să discute despre necesitatea aducerii unui goalkeeper, informează AFP.

Marc-Andre ter Stegen ar urma să rateze restul sezonului după ce a suferit o ruptură a tendonului rotulian al genunchiului drept la finalul primei reprize a meciului de duminică împotriva lui Villarreal. Clubul catalan se confruntă acum cu o dilemă: să-l titularizeze pe Inaki Pena sau să aducă un portar.

Spaniolul în vârstă de 25 de ani nu a convins când l-a înlocuit pe ter Stegen anul trecut timp de câteva săptămâni când germanul s-a accidentat la spate. Pena a primit atunci 32 de goluri în 17 meciuri în toate competiţiile.

„Inaki este foarte bun. În presezon, la antrenamente… este un portar profesionist, care s-a antrenat din greu pentru asta. Pentru un al doilea portar, a fi concentrat 100% este adesea complicat, dar, din câte văd, el este total implicat şi gata de joc”, a spus Hansi Flick într-o conferinţă de presă.

„Avem încredere în el, dar trebuie de asemenea să evaluăm situaţia şi să vedem ce opţiuni avem”, a adăugat el, în timp ce presa spaniolă menţionează deja mai multe piste, printre care costaricanul Keylor Navas, în vârstă de 37 de ani, fost la Real Madrid, liber de contract după ce s-a despărţit de PSG la sfârşitul lui iunie, sau spaniolul Alvaro Valles de la Las Palmas.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Fanii Partizan au vandalizat vestiarul echipei și l-au rănit pe antrenor după meciul cu Steaua Roșie

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan: Vom avea o dezbatere şi o rezoluţie despre Republica Moldova în prima sesiune plenară a Parlamentului European din luna octombrie