Tenis: Zverev, numărul 2 mondial, s-a retras de la turneul ATP de la Beijing

Tenismanul german Alexander Zverev, numărul 2 mondial, şi-a anunţat retragerea de la Openul Chinei de la Beijing, care începe joi şi se încheie pe 2 octombrie, transmite Reuters.

Zverev a jucat săptămâna trecută la Laver Cup, dar a acuzat o stare febrilă. În acest sezon, germanul s-a confruntat de mai multe ori cu probleme de sănătate.

Nu este clar dacă Zverev va participa apoi la turneul ATP Masters 1000 de la Shanghai, programat între 2 şi 13 octombrie.

Tenismanul german şi-a confirmat prezenţa la Viena, Paris Masters şi la Turneul Campionilor de la Torino, pe care l-a câştigat de două ori. Nu se ştie dacă Zverev va reprezenta Germania la turneul Final 8 al Cupei Davis de la Malaga, care debutează pe 18 noiembrie.
AGERPRES/(AS/autor: Teodor Ciobanu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Stroe (PNL): După ce Marcel Ciolacu şi-a încălcat cuvântul din nou, nu mai putem avea încredere în PSD că îşi respectă angajamentele / PSD îşi doreşte prea mult toată puterea şi asta ajunge din nou să-i orbească

Simonis, atac extrem de dur: Ciucă și PNL vor să dea foc țării pentru că PSD nu vrea să-i dea lui Iohannis un loc de muncă