Două zile cruciale la Vila Lac – Marcel Ciolacu bagă filialele PSD în ședință pentru listele de candidați (surse)

La întâlniri participă secretarul general al PSD, Paul Stănescu, și prim-vicepreședinții partidului, iar temele principale sunt legate de pregătirea listelor de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

Vineri, jumătate dintre organizațiile județene ale PSD vor fi prezente pentru a-și prezenta propunerile de candidaturi, urmând ca restul organizațiilor să fie audiate sâmbătă. În cadrul acestor întâlniri, fiecare organizație va discuta în detaliu fiecare candidatură în parte.

Un aspect esențial al acestor discuții este criteriul de integritate. Sursele politice au precizat că, din start, vor fi eliminate din cursă acele persoane care au probleme penale sau care sunt implicate în scandaluri ce ar putea afecta imaginea PSD. Marcel Ciolacu și echipa sa doresc să asigure o listă de candidați care să fie percepută favorabil de către electorat.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Hezbollahul nu se poate ”opune singur” Israelului, declară preşedintele iranian Massoud Pezeshkian. Iranul ”nu va permite ca Libanul să devină altă (Fâşia) Gaza pe mâna Israelului”, avertizează el în marja Adunării Generale a ONU

Marian Cusșa și Donald Trump Jr. consolidează parteneriatul dintre republicanii români și americani