Elon Musk, invitat în România. Vicepreședinte ANCOM: ‘Mai urmează o surpriză’

„Am fost extrem de onorat să fiu prezentat aseară, de către prim-ministra Italiei, Giorgia Meloni, celui mai inteligent și bogat om al planetei.

Bogăția lui Elon Musk nu constă doar în averea sa de 250 de miliarde de dolari, ci în echipele pe care le-a format și realizările sale pentru umanitate.

Obiectivul meu de aseară a fost unul clar: România. I-am explicat lui Elon de ce România este importantă pentru el și de ce ar trebui să ne viziteze cât mai curând. Faptul că peste 300 de membri din echipa sa de la SpaceX, pe care am întâlnit-o aici în SUA, sunt conduși de doi ingineri români care ne fac cinste și contribuie la schimbările istorice din domeniul tehnologic a fost un alt argument pentru invitația mea.

Mai urmează o surpriză, însă aceasta va fi anunțată chiar de SpaceX în curând. Rămâneți pe fază!”, scrie Pavel Popescu pe Facebook.

Pavel Popescu a demisionat din Parlament în octombrie 2023, pentru a prelua un mandat de 6 ani ca vicepreședinte al ANCOM.

Marcel Ciolacu îi răspunde preşedintelui PNL: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicaţii

PNL nu mai vede cale de întoarcere în coaliție: ‘Marcel Ciolacu și-a încălcat cuvântul din nou, nu mai putem avea încredere în PSD’