Alberta Ferretti renunţă la funcţia de director de creaţie al casei sale de modă

„Patruzeci şi trei de ani au trecut de la prima mea defilare. Entuziasmul şi pasiunea pe care le am faţă de munca mea şi faţă de modă sunt neschimbate”, a declarat Alberta Ferretti, citată într-un comunicat.

„Însă cred că în acest stadiu al carierei mele, este o alegere justă şi conştientă, de a deschide calea spre un nou capitol creativ pentru casa pe care am fondat-o şi care va continua să poarte numele meu”, a adăugat ea.

Alberta Ferretti va anunţa numele succesorului ei în zilele următoare, a precizat grupul Aeffe, care deţine în portofoliul său şi brandurile Moschino şi Pollini. Creatoarea de modă italiană îşi va păstra postul de vice-preşedinte al grupului Aeffe.

Colecţia primăvara-vară 2025, pe care marca italiană a prezentat-o marţea trecută la Săptămâna Modei feminine de la Milano, a fost ultima care a fost creată de Alberta Ferretti.

Cunoscută pentru moda rafinată şi senzuală pe care o propune, această creatoare emblematică a realizat în acest an rochiile vaporoase purtate de megastarul muzicii pop americane Taylor Swift în cadrul turneului ei mondial „Eras Tour”.

„Sunt fericită şi mândră să las o moştenire de eleganţă şi feminitate celor care mă vor urma”, a declarat Alberta Ferretti.

Sursa: www.stiripesurse.ro

PNL nu mai vede cale de întoarcere în coaliție: ‘Marcel Ciolacu și-a încălcat cuvântul din nou, nu mai putem avea încredere în PSD’

Dolj: Consilierii PNL se opun alocării a 30.000 euro pentru înscrierea Craiovei pe o platformă de promovare turistică