Cazul Pantelimon/ DGPMB: Nouă bărbaţi reţinuţi; miercuri vor fi prezentaţi în faţa instanţei

Nouă persoane au fost reţinute marţi, în urma audierilor desfăşurate în cazul conflictului care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în oraşul Pantelimon, anunţă Poliţia Capitalei.

”Faţă de nouă bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de mâine (miercuri – n.r.), atât aceştia, cât şi persoana care se află deja sub măsura arestării preventive pentru 30 de zile în altă cauză să fie prezentaţi în faţa instanţei cu propuneri legale”, informează sursa citată.

Marţi dimineaţă, au avut loc mai multe percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov în acest caz în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Este vorba despre incidentul violent care a avut loc sâmbăta trecută între două familii, izbucnit iniţial în oraşul Pantelimon şi continuat la camera de gardă a unui spital din Sectorul 2.

În conflictul din oraşul Pantelimon mai multe persoane au fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Aici au ajuns şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. „În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă. La momentul sosirii echipajelor de Poliţie, persoanele bănuite de comiterea faptei părăsiseră unitatea medicală”, preciza la acea dată Poliţia. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

Dolj: Consilierii PNL se opun alocării a 30.000 euro pentru înscrierea Craiovei pe o platformă de promovare turistică

Rednic a făcut un control postoperator la un an după ce a suferit un infarct miocardic: El este în afara oricărui pericol, se simte bine şi va fi pe bancă la meciul cu CFR