Flick crede că Yamal ar putea deveni cel mai bun jucător din lume

FC Barcelona are până acum un bilanţ perfect în La Liga, cu şase victorii în şase etape, cu Lamine Yamal, în vârstă de 17 ani, într-o formă de excepţie, cu trei goluri şi cinci pase decisive.

„Cred că Lamine ar putea deveni cel mai bun jucător din lume în viitor, 100%. (…) Ceea ce face în acest sezon este cu adevărat incredibil, la fel ca ceilalţi jucători, şi trebuie să continuăm pe acest drum”, a afirmat Flick, care o pregăteşte din vară pe Barca.

Întrebat despre posibilitatea de a-l menaja pe Yamal în meciul de miercuri cu Getafe, pentru a-l proteja de o eventuală accidentare, tehnicianul răspuns că fotbalistul, campion european în această vară cu naţionala Spaniei, nu are nevoie să se odihnească.

„Avem toate datele jucătorilor, iar deocamdată nu are nevoie de odihnă, se simte bine”, a explicat germanul, care nu poate conta pe mai mulţi fotbalişti, accidentaţi sau în faza de recuperare, cum sunt Gavi, De Jong, Araujo, Christensen sau Fermin Lopez.

Orientul Mijlociu stă să explodeze! Benjamin Netanyahu sfidează orice avertisment: ‘Israelul va continua să lovească Hezbollah în Liban’

Kelemen Hunor spune că UDMR nu susţine un proiect neconstituţional: Nu dai o lege pentru o singură persoană