Kelemen afirmă că Iohannis ar putea reveni la şefia PNL indiferent dacă Nicolae Ciucă va câştiga sau nu alegerile prezidenţiale: Aveţi impresia că în aceşti ani preşedintele Iohannis nu a avut niciun cuvânt de spus în deciziile politice de la PNL?

Candidatul UDMR pentru preşedinţia României, Kelemen Hunor, este de părere că preşedintele Klaus Iohannis se poate întoarce în fruntea PNL indiferent dacă Nicolae Ciucă va cîştiga sau nu alegerile prezidenţiale. ”Aveţi impresia că în aceşti ani care au trecut preşedintele Iohannis nu a avut niciun cuvânt de spus în deciziile politice de la PNL? Caută domnul preşedinte undeva un teren în politică şi acolo e terenul acum”, susţine liderul maghiar.

”Când Marcel Ciolacu spune că va împărţi puterea şi repetă acest lucru de fiecare dată, pun şi eu o întrebare: cu cine va împărţi puterea, dacă câştigă, cu Nicu sau cu Iohannis? Nu cred că va împărţi puterea cu Lasconi sau cu Simion. Va numi un prim ministru nu de la PSD a zis, dintr-un alt partid”, a afirmat Kelemen Hunor, marţi seară, la Antena 3.

 
El nu a exclus posibilitatea ca Iohannis să revină în fruntea PNL, indiferent dacă Nicolae Ciucă devine sau nu preşedintele României.

 
”Probabil că da, este o variantă (ca Iohannis să redevină preşedintele PNL – n.r.) şi dacă câştigă Nicolae Ciucă prezidenţialele şi dacă pierde. De ce? Aveţi impresia că în aceşti ani care au trecut preşedintele Iohannis nu a avut niciun cuvânt de spus în deciziile politice de la PNL? Caută domnul preşedinte undeva un teren în politică şi acolo e terenul acum”, a declarat Kelemen. 
 
El a spus că, prin ţară, nu a auzit pe niciun cetăţean fiind preocupat de viitorul politic al lui Klaus Iohannis.

Rușii se extind prin proxy în România – Gigant petrolier din Serbia, controlat de Gazprom, nouă licență pentru furnizarea de energie

Emil Boc: Am semnat, alături de ministrul Transporturilor, un act adiţional la contractul de finanţare a metroului, pentru finanţarea acestui obiectiv şi din obligaţiuni verzi, pe lângă finanţarea din PNRR