Biroul Electoral Central stabilește noi reguli pentru a asigura buna desfășurare a campaniei prezidențiale

Biroul Electoral Central pentru alegerile prezidenţiale din acest an a adoptat ieri o decizie privind măsuri pentru buna desfăşurare a campaniei electorale care începe la data de 25 octombrie, ora 00:00, şi se încheie la data de 23 noiembrie, ora 7:00.

BEC precizează că este interzisă continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale, respectiv afişarea, lansarea sau distribuirea de materiale electorale de orice tip, precum şi difuzarea de mesaje electorale în format audio, vizual sau mixt.

Biroul Electoral Central a adoptat şi prevederile privind exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la prezidenţiale, stabilind, între altele, că alegătorii netransportabili pot să solicite urna specială în preziua votării, între orele 18:00 şi 20:00, cu unele excepţii, iar dacă se află în străinătate nu pot beneficia de acest lucru.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ludovic Orban pune tunurile pe foștii colegi: ‘Cred că îi e frică lui Ciucă de Iohannis / Parcă Dumnezeu le-a luat minţile’

Sindicatele italiene au convocat o grevă de o zi la fabricile Stellantis, pe 18 octombrie, pentru a protesta faţă de reducerea producţiei