Incident misterios: o navă de alimentare a Marinei SUA a lovit ceva neidentificat. Oficialii americani evită să spună ce

O aliziune este un termen utilizat pentru a desemna momentul în care o navă în mișcare lovește un obiect staționar. Oficialul nu a spus ce a lovit nava Big Horn, ci doar că a suferit avarii. Niciun membru al echipajului nu ar fi fost rănit în incident.

Oficialul Marinei a declarat că amploarea avariilor este încă în curs de evaluare și că o anchetă este în desfășurare. Nava Big Horn a fost ancorată în largul coastei Omanului mai devreme marți, dar remorchere comerciale o aduc într-un port din apropiere.

Vestea că Big Horn a fost implicat într-un incident a fost raportată pentru prima dată marți de gCaptain, o publicație de știri maritime. Publicația a declarat că a primit rapoarte conform cărora petrolierul a eșuat și a citat înregistrări video și fotografii difuzate care ar arăta avarii la navă și inundații în interior.

Oficialul a declarat că Marina a primit rapoarte conform cărora a avut loc o coliziune și că nava Big Horn nu a eșuat.

content-image

Big Horn este un petrolier de realimentare din clasa Henry J. Kaiser care poate furniza combustibil altor nave de război în timp ce se află pe mare. Mai multe mijloace ale Marinei, inclusiv Grupul de atac al portavionului Abraham Lincoln, sunt desfășurate în regiunea Orientului Mijlociu.

Big Horn a realimentat portavionul Abraham Lincoln în urmă cu doar două săptămâni.

Nu este clar modul în care incidentul Big Horn ar putea afecta operațiunile grupului de atac, deoarece acesta este un element-cheie de sprijin pentru operațiunile Flotei a cincea. Nu pare să existe alte nave de realimentare în regiunea Orientului Mijlociu, dar navele de război ale Marinei dispun de alte mijloace de realimentare, cum ar fi vizitele în port.

Incidentul de luni nu este prima dată când petrolierul a fost avariat în Orientul Mijlociu în ultimele luni. Nava a suferit avarii în timpul unui incident nefericit de realimentare din iulie cu distrugătorul USS John S. McCain.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Uimitor! Aceaste insecte poartă pe spate o încărcătură ‘explozivă’ pe care o pot detona voluntar pentru a proteja cuibul / Cum funcționează strategia kamikaze

Câştigul salarial mediu net/lună a fost de 4.412 lei în 2023; cele mai mici valori, în sectorul HORECA