Marcel Ciolacu: În cazul medicilor de familie, menţinem şi în ultimul trimestru valoarea punctelor per capita şi pe serviciu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că în cazul medicilor de familie se menţine şi în ultimul trimestru al acestui an valoarea punctelor per capita şi pe serviciu. Pentru cabinetele de medicină de specialitate din ambulatoriu se majorează, de la 1 octombrie, cu 11 la sută valoarea punctului pe serviciu.

”Aprobăm şi o măsură foarte aşteptată în domeniul sănătăţii, ce asigură continuitate în acordarea serviciilor medicale pentru pacienţi. În cazul medicilor de familie, menţinem şi în ultimul trimestru din 2024 valoarea punctelor per capita şi pe serviciu”, a afirmat Marcel Ciolacu.

 
El a adăugat că pentru cabinetele de medicină de specialitate din ambulatoriu de la 1 octombrie este majorată cu 11 la sută valoarea punctului pe serviciu.

Dolj: Razie de amploare desfăşurată de poliţişti în municipiul Craiova

Ciolacu: Alocăm încă 15.000 de lei pentru familiile afectate de inundaţii, bani cu care îşi pot înlocui bunurile distruse/ Boloş: Vom aloca suplimentar 35 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară