David Popovici se întâlneşte cu fanii la Urban Playfield Bucureşti

Multiplul campion la înot David Popovici se va întâlni cu fanii, duminică, la Urban Playfield Bucureşti, festivalul sporturilor luate în joacă pentru cei mici şi cei mari.

Festivalul va transforma în acest weekend zona Trifoiaş, din Parcul Tineretului, într-un uriaş teren de joacă şi mişcare pentru copii şi adulţi.

David Popovici va avea întâlnirea cu fanii duminică, de la ora 15.30.

Până acum, Urban Playfield a fost la Alba Iulia, Cluj-Napoca, Braşov, Timişoara, Iaşi, Oradea, Craiova şi Sibiu.

Evenimentul Urban Playfield Bucureşti aduce o varietate de activităţi sportive şi divertisment, de la volei, tenis, baschet, badminton, până la tenis de masă, fotbal şi jocuri precum cornhole, X şi 0 sau fussball. Atracţia principală pentru cei mici va fi un mare turn de escaladă cu multiple feţe de căţărare. Accesul la toate activităţile este gratuit, iar evenimentul se va desfăşura între orele 10:00-20:00.

Urban Playfield este un proiect naţional ce face turul a 10 oraşe din ţară, promovând sportul şi joaca pentru toţi, indiferent de vârstă.  Urban Playfield Bucureşti este susţinut de Primăria Capitalei, PROEDUS – Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi Primăria Sectorului 4. Voluntarii care vor ajuta la desfăşurarea evenimentului sunt asiguraţi de PROEDUS.

 

Dan Motreanu (PNL): Marcel Ciolacu fie minte, fie nu ştie diferenţa dintre absorbţie şi contractare. Nu a ajuns cu meditaţiile la economie la acest capitol / Nu a atras niciun euro, semnează doar pentru proiecte deja contractate de Ciucă şi Boloş

VIDEO Guvernul alocă sume substanțiale oamenilor afectați de inundații