Fotbal: Dennis Man, cel mai bun atacant din Serie A, pe baza notelor primite

Dennis Man, internaţionalul român al echipei Parma, este cel mai bun atacant din Serie A după cinci etape, pe baza notelor primite din partea site-ului TuttoMercatoWeb

Media notelor primite de Dennis Man este 6,70. Atacantul a reuşit două goluri în cele cinci etape din Serie A. Dennis Man este urmat de coechipierul său Ange-Yoan Bonny, cu o medie de 6,60. Top 5 este completat de Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter Milano) şi Duvan Zapata, care au o medie a notelor de 6,50.

Dennis Man intră în echipa campionatului, alcătuită pe baza aceluiaşi criteriu. Componenţa echipei este următoarea: Alex Meret (Napoli) 6,70 – Andrea Cambiaso (Juventus Torino) 6,50, Gleison Bremer (Juventus Torino) 6,40, Ardian Ismajli (Empoli) 6,60, Federico Dimarco (Inter Milano) 6,60 – Liam Henderson (Empoli) 6,30, Adrian Bernabe (Parma) 6,40, Yilber Ramadani (Lecce) 6,30, Christian Pulisic (AC Milan) 6,60 – Ange-Yoan Bonny (Parma) 6,60, Dennis Man (Parma) 6,70.

În clasamentul Serie A, nou-promovata Parma, la care mai joacă un internaţional român, Valentin Mihăilă, este pe poziţia a 14-a, cu 5 puncte.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ady Ivaşcu)

Sursa: www.agerpres.ro

ICI Bucureşti dezvoltă un parteneriat strategic cu Nigeria în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor

Consiliul Concurenţei va monitoriza preţurile produselor ce pot fi achiziţionate de cei afectaţi de inundaţii, din fondurile de la Guvern. Autoritatea vrea să identifice astfel companiile care profită de situaţie pentru a creşte nejustificat preţurile