Gigi Becali recunoaște adevăratul motiv pentru care-l susține pe George Simion: ‘Nu e niciunul ca el’

L-am susținut pe George Simion de la început; am văzut că este un om neînfricat, un român adevărat și patriot. Și am zis: „Băi, eu, când am făcut politică, e adevărat, era mai mult mândrie, trufie. La omul ăsta nu am văzut mândrie. Am văzut doar patriotism. Dacă nu e niciunul ca el, am zis să-l ajut pe el, dacă eu nu am putut. Îl ajut de ce? Pentru că el poate face ceva“, crede Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera a vorbit și despre protestele ciobanilor din ultimele zile și crede că Simion este în măsură să pună capăt acestor acțiuni.

Sute de ciobani veniți din toată țara au protestat în fața Guvernului. Aceștia sunt revoltați și spun că măsurile luate de executiv, cu privire la sacrificarea oilor din cauza pestei, sunt aberante și menite să le pună pe butuci micile afaceri.

„Dacă va fi George Simion, nu o să mai vezi ciobani care să vină, pentru că nu-și mai permite nimeni. Nu o să mai stea ciobanii acolo, zile în șir, la protest, fără să-i bage nimeni în seamă. I-am promis lui George de atunci că îl voi ajuta”, a punctat Becali.

 

Urluescu (AFEER): Micii consumatori vor fi cei mai afectaţi de creşterea facturilor la electricitate, din 2025

Garda de Mediu Ilfov: Amenzi de 330.000 de lei și peste cinci tone de deșeuri metalice confiscate