VIDEO Un bărbat dezvăluie, în direct la TV, că și-a ucis mama: ‘Nu o mai suportam’

Lorenzo Carbone a admis că și-a sugrumat mama până la moarte, în urma unui interviu acordat unui jurnalist în fața locuinței sale din Spezzano di Fiorano, situat în provincia Modena din nordul Italiei.

În timpul unui interviu live cu jurnalistul Fabio Giuffrida de la postul italian Pomeriggio 5, bărbatul a făcut o mărturisire șocantă după ce a cedat nervos. Jurnaliștii au alertat imediat poliția, care l-a arestat pe loc. Mama sa, Loretta Levrini, în vârstă de 80 de ani, fusese descoperită fără viață în patul său de către fiica ei, duminică după-amiază.

Presa locală a informat că Lorenzo Carbone a plâns în timpul interviului. „N-o mai suportam, nu mă mai descurcam cu ea. Nu știu de ce am făcut-o”, a declarat bărbatul în direct la TV.

Carbone a povestit că a folosit niște dantelă pentru a o ucide, după ce a încercat mai multe metode. El a devenit oricum imediat suspect și era deja lansată o misiune de căutare, care a inclus pompierii și utilizarea dronelor, în încercarea de a-l găsi.

Barbatul s-a întors la locuința sa 24 de ore mai târziu, într-un gest care, conform jurnalistului, părea să indice intenția de a se preda, potrivit relatărilor din La Repubblica.

Reporterul Giuffrida a povestit despre momentul în care l-a văzut pe Carbone apropiindu-se de propria sa casă și a zis:„N-aș fi crezut niciodată că mă voi găsi în fața unui presupus criminal. La un moment dat am observat un bărbat care se apropia de intrare, transpira, era în stare de confuzie”. Jurnalistul l-a întrebat cine este, la care Carbone a răspuns: „Eu sunt”.

Anchetatorii așteaptă rezultatele necropsiei victimei pentru a stabili motivul decesului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Garda de Mediu Ilfov: Amenzi de 330.000 de lei și peste cinci tone de deșeuri metalice confiscate

România vrea să împrumute aproape un miliard de dolari pentru a cumpăra arme: Lista de cumpărături