Nicolae Ciucă a dezvăluit ce îi va cere lui Vladimir Putin dacă e ales președinte: Nu cred că e cale deschisă!

Nicolae Ciucă spune că nu este „convins că ar exista o cale deschisă de dialog” cu liderul de la Kremlin, ntrebat, miercuri, cum ar gestiona o discuție cu Vladimir Putin, în eventualitatea în care va fi ales președintele României.

„Nu cred ca există această cale deschisă spre un dialog cu Vladimir Putin. La nivelul acesta se pregătesc toate aceste întâlniri și există la nivelul Ministerului de Externe, al tuturor structurilor care sunt implicate în pregătirea unei astfel de vizite, dosarele de țară și tot ceea ce reprezintă relația bilaterală și componenta complementară de context”, afirmă la realitatea.net Ciucă.

Liderul PNL a mai spus, de asemenea, că dialogul „nu numai în relația cu Vladimir Putin, ci cu orice lider care are un astfel de comportament ieșit totalmente din principiile și valorile democrației” ar trebui sa fie cât mai scurt „și să ne îndreptăm spre acele valori în care credem și le apărăm”.

„Primul lucru de la care aș porni – recuperarea tezaurului României. (…) Vorbim de zecile de tone de aur care se află acolo. Este avuția noastră, tezaurul nostru și trebuie să luptăm și să credem până la capăt ca ni-l recuperăm”, încheie Ciucă.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Guvernul modifică modul de autorizare a farmaciilor; este consolidat rolul statului în activitatea de supraveghere şi control

Florian Coldea, la ieșirea de la Curtea de Apel: ‘Nu am nicio speranță. Adevărul nu poate să fie schimbat’