Elias Charalambous (FCSB) – După nume suntem favoriţi, dar şansele sunt egale cu RFS

„Este primul nostru meci în Europa, vrem să ne bucurăm de acest meci şi un astfel de moment nu este des întâlnit în viaţă. Suntem entuziasmaţi şi nu suntem în această competiţie doar să ne bucurăm de ea, vrem să marcăm, să câştigăm. Vom întâlni o echipă foarte bună, numele echipei nu pare foarte mare, dar a scos din competiţie pe APOEL Nicosia, care este campioana Ciprului, şi asta spune multe. Nu este uşor să fii campion, numai şi din asta îţi poţi da seama că înfruntăm un adversar dificil, dar trebuie să fim în cea mai bună formă. Jucăm pe stadionul nostru, în faţa fanilor noştri şi trebuie să profităm. De asta sper să fie mulţi fani mâine. Dacă luăm în considerare numele, pare că suntem favoriţi, dar calitatea echipei adverse ne spune că şansele sunt jumate-jumate. O să dominăm dacă vom fi cea mai bună formă, dacă nu, va fi foarte dificil”, a declarat Charalambous.

Antrenorul cipriot s-a arătat încântat de faptul că meciul se va disputa pe Arena Naţională, care beneficiază acum de un gazon nou.

„Sunt fericit că jucăm pe un teren pe care îl cunoaştem, am jucat meciuri bune acolo şi sunt sigur că vor fi mai mulţi fani care vor avea şansa să fie pe stadion. Terenul, după câte am văzut, este de cea mai bună calitate, deci este ceva care este foarte important pentru noi. Ne place să avem controlul jocului şi asta este bun pentru noi”, a adăugat acesta.

Charalambous a mai spus că are mulţi jucători la dispoziţie şi că va încerca să găsească soluţii pentru a suplini absenţele şi că va încerca să construiască cea mai bună formulă de start.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia letonă RFS, joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, în prima etapă a Europa League.

Guvernul schimbă regulile pentru farmacii – Mai mult control din partea statului (Document)

Mureş/Dr. Gabriela Radulian: Diabetul reprezintă o importantă problemă de sănătate publică