Mirabela Dauer – invitată de onoare la cea de-a XXIII-a ediţie a Galei ‘Seniori de colecţie’

Solista de muzică uşoară Mirabela Dauer este invitată de onoare, joi, la cea de-a XXIII-a ediţie a Galei „Seniori de colecţie”, alături de compozitorul Raoul.

Evenimentul, care va avea loc la Sala Luceafărul, este organizat de Asociaţia Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă.

Încă de la debut, acum şase decenii, Mirabela Dauer şi-a construit o carieră artistică de excepţie cu sute de şlagăre lansate de-a lungul timpului, cu zeci de premii şi trofee, dar şi cu albume de succes (LP, casete audio şi CD-uri), devenind astfel una dintre cele mai îndrăgite şi apreciate soliste de muzică uşoară, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

Invitatul Mirabelei Dauer este Rareş Borlea – Raoul, alături de care are o colaborare de mai bine de 20 de ani.

Împreună vor porni într-un turneu naţional cu spectacolul „Te am pe tine”, care va începe pe 11 noiembrie la Constanţa, va continua la Buzău, Alexandria, Botoşani, Iaşi, Braşov, Ploieşti, Piteşti, Timişoara, Arad, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Craiova şi se va încheia pe 22 decembrie tot la Sala Luceafărul din Capitală.

”Seniori de colecţie” este un proiect iniţiat şi organizat de Asociaţia Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, cu scopul de a aduce în centrul atenţiei marile personalităţi care au contribuit la promovarea şi valorificarea imaginii României şi care au influenţat în bine zeci de generaţii.

„Consider că, prin acest proiect atât de special, putem schimba împreună percepţii şi putem influenţa destinele generaţiilor de azi şi de mâine. Mii de tineri, dar şi persoane vârstnice au avut ocazia să întâlnească şi să asculte confesiunile unor oameni deosebiţi care au contribuit prin munca lor, prin dăruire, pasiune, respect faţă de societate şi de semeni, la promovarea imaginii României pretutindeni în lume. Fiecare ediţie a Galelor Seniori de Colecţie a contribuit la construirea unor punţi între generaţii care au avut ocazia să îi cunoască şi să dialogheze cu importanţi oameni de cultură, artă şi ştiinţă, cu mari artişti şi mari campioni, cu medici, profesori şi veterani de război, uriaşe valori ale României, exemple demne de urmat pentru noi toţi”, a declarat preşedinta Asociaţiei Institutul Român pentru Îmbătrânire Activă, Alexandra Dobre. AGERPRES/(AS – autor: Georgiana Tănăsescu, editor: Claudia Stănescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Putin avertizează Occidentul cu privire la posibilitatea folosirii de către Rusia de arme nucleare

Rareș Bogdan: De unde vor tăia PSD și Ciolacu pentru a acoperi dezastrul economic pe care-l fac acum? Din salarii, pensii?