Prima reacție din PSD după ce Klaus Iohannis a spus că nu vrea o lege pentru el: ‘Boss, hai acasă că te așteaptă ANAF’

„După zile întregi de discuții, certuri și scandaluri pe tema legii care să-l așeze pe Iohannis în fotoliul de senator, ce să vezi? Președintele face pe sfântul și ne spune că el nu vrea o lege pentru sine. Nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. După ce aproape a aruncat coaliția în aer, după ce soldățeii din PNL au fost aliniați de ostașul Ciucă pentru a deschide drumul către Senat, acum Iohannis se spală pe mâini ca și cum nu ar fi fost nimic la mijloc. ‘Eu? O lege pentru mine? Nici gând!’ E ca și cum tot scandalul de până acum n-a existat, și acum face pe neprihănitul”, spune, miercuri seara, deputatul Cristina Rizea.

Rizea afirmă că Iohannis „joacă rolul sfântului nevinovat”.

„Să ne înțelegem: toată agitația asta n-a fost pentru că el voia o lege personală? Dar când scandalul a devenit prea mare, când lumea a început să-și pună întrebări, președintele nostru a apărut cu declarații divine, de parcă n-a avut nicio legătură cu povestea asta. Adevărul? E că Iohannis știe foarte bine să joace rolul sfântului nevinovat… atâta timp cât toți ceilalți poartă vina pentru el! Boss, hai acasă că te așteaptă ANAF-ul!”, mai spune Rizea, făcând referire la decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin care Iohannis a mai pierdut o casă din Sibiu.

Președintele României, Klaus Iohannis, spune că nu își dorește o lege pentru propria candidatură și că va avea grijă ca această lege să nu existe: „Despre această lege pot să vă spun că pentru mine este foarte clar: nu am dorit o lege pentru mine, nu doresc o lege pentru mine și pot să vă spun cu certitudine ca voi avea grijă ca această lege să nu existe. Nu este posibil să se facă o lege pentru o persoană. Nu va exista această lege și eu nu doresc această lege”, a spus Klaus Iohannis.

Instanța Supremă a decis că familia Iohannis trebuie să returneze banii obţinuţi din chiria spaţiului comercial din Sibiu pierdut în instanţă. Din chiria imobilului, familia Iohannis a obţinut peste 260.000 de euro, bani cu care şi-a cumpărat alte 3 case. ANAF poate recupera acum banii.

Sursa: www.stiripesurse.ro

‘Este o reacţie de prim rang’. Ministrul Predoiu le răspunde celor care critică Poliția Română după scandalul monstru din Pantelimon

VIDEO Nicolae Ciucă spulberă miturile despre operațiunea din Nassiriya: ‘Vă spun cu toată responsabilitatea, fără reținere’