VIDEO O fetiță somnambulă a plecat noaptea de acasă: Părinții au găsit-o într-o pădure

Peyton Saintignan a dispărut de acasă în jurul orei 22:00, pe 14 septembrie, după ce a adormit în pădurea din apropierea casei sale din Shreveport, Louisiana, conform autorităților locale.

După o zi întreagă de căutări, la care au participat sute de voluntari, o dronă dotată cu termoviziune a descoperit-o pe fetiță dormind ghemuit, îmbrăcată în pijamale și având un singur papuc în picioare.

„E un miracol, în afară de câteva mușcături de țânțari, este nevătămată”, a declarat un oficial local.

S-a descoperit că fetița, care mai avusese episoade de somnambulism în trecut, a ieșit din camera ei în somn. La momentul găsirii, ea se afla într-o pădure deasă, la circa două kilometri și jumătate distanță de casă.

„Suntem încântați să vă împărtășim că Peyton Saintignan a fost găsită în siguranță (…) datorită utilizării tehnologiei noastre cu drone termice! Drone Management Services a fost onorat să joace un rol în operațiunea de căutare și salvare. A fi martor la momentul în care Peyton a fost găsită, dormind liniștită în pădure (vezi videoclipul), a fost cu adevărat încântător). Această experiență servește ca o reamintire puternică a modului în care tehnologia poate fi un colac de salvare în situații critice. Mulțumim tuturor persoanelor implicate la căutare, munca în echipă și perseverența au făcut toată diferența!”, a spus, pe Facebook, furnizorul dronei care a salvat-o pe fată.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Departamentul de Justiție al SUA dă în judecată Visa: Gigantul financiar neagă acuzațiile

A fost descoperită o nouă specie de rechin, dar este o descoperire cât se poate de tragică