Cel puţin un mort la Odesa, după un nou atac nocturn masiv al Rusiei asupra Ucrainei

Rusia a declanşat joi un nou atac aerian nocturn asupra Ucrainei, omorând cel puţin o persoană şi deteriorând infrastructura critică, au declarat autorităţile, relatează Reuters.

Potrivit armatei ucrainene, forţele ruse au lansat 78 de drone de atac şi şase rachete asupra diferitelor regiuni din ţară în timpul atacului care a durat câteva ore. Apărarea aeriană a distrus 66 de drone şi patru rachete, a adăugat aceasta.

O femeie a fost ucisă într-un atac cu rachete asupra oraşului Odesa din sudul Ucrainei şi alte opt persoane au fost rănite într-un atac cu bombă ghidată asupra oraşului Zaporojie din sud-est, a declarat ministrul de interne Ihor Klîmenko pe reţelele sociale.

Douăsprezece drone au fost distruse deasupra capitalei Kiev, unde 20 de maşini şi o conductă de gaz care deservea populaţia au fost avariate, a declarat Serhii Popko, şeful administraţiei militare locale.

Părţi din oraşul Ivano-Frankivsk din vestul ţării au rămas fără curent electric după o lovitură rusească asupra infrastructurii critice din zonă, a declarat guvernatorul regional Svitlana Onişciuk.

Rusia a trimis în mod regulat drone şi rachete deasupra oraşelor ucrainene, departe de linia frontului, de când şi-a invadat vecinul, în februarie 2022.

Botafogo revine după 51 de ani în semifinalele competiţiei Copa Libertadores

Ce pensie are Băsescu. ‘Am vorbit despre pensia mea mică, dar să nu credeți că sunt un om sărac’