Vâlcea: Pieton accidentat mortal pe DN 64, după ce două maşini s-au ciocnit

Un pieton a fost accidentat mortal, joi dimineaţă, pe DN 64, în localitatea Prundeni, după ce două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a fost proiectată în afara părţii carosabile.

„Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că o femeie în vârstă de 50 de ani, în circumstanţe care urmează a fi stabilite în urma verificărilor, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 24 de ani. În urma impactului, o femeie de 85 de ani care se afla în afara părţii carosabile a fost surprinsă de către una dintre cele două autoturisme implicate în accident”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Echipajul medical de la faţa locului a declarat decesul femeii în vârstă de 85 de ani.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Traficul este oprit în ambele sensuri pentru efectuarea cercetării la faţa locului şi se estimează reluarea circulaţiei rutiere în circa 30 de minute, menţionează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Antonia Niţă, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Alertă nucleară – Coreea de Nord ar putea produce zeci de bombe atomice

Proiectul care îi permite lui Iohannis să candideze la parlamentare – Ciolacu: Nu am avut discuţii cu preşedintele pe acest subiect / În aprilie Iohannis dorea să fie la NATO sau la Comisia Europeană. Nu era în discuţie acest lucru