Diana Șoșoacă și-a luat ‘prospătură’ în partid: de la ‘Puterea Dragostei’, Philip luptătorul vrea să ajungă în Parlament

 

Tânărul este foarte concentrat pe cariera sa de luptător, dar vrea chiar mai mult. „Am trecut de RXF, mă bat la pumnul gol, unde bătăile sunt mult mai periculoase, acolo poți să și mori. Aici, la RXF, este MMA, este cu mănușă, dar la pumnul gol orice lovitură poate fi fatală. Am dat level up, mă bat mai agresiv și nu toată lumea se bate în așa ceva. De asta m-am și băgat, ca să fiu primul și ultimul care face așa ceva din România“, a declarat Philip Albu pentru CanCan.

Nu doar că este foarte concentrat pe sport și se antrenează intens, însă Philip vrea să aducă o schimbare și în rândul tinerilor la început de drum, care nu se pot pregăti suficient.

”Din păcate, sportul la noi în țară este plătit foarte prost și de aceea m-am înscris în Parlament. M-am înscris la doamna Șoșoacă, ca să reprezint tineretul și sportivii, copiii care nu își permit să plătească antrenamentele. Dacă duminică la alegeri câștigă doamna Șoșoacă, o să fiu în Parlament!

Nu m-aș vedea chiar Președintele țării, pentru că ar însemna prea multe, dar cine nu ar vrea?! Dacă aș fi Președinte, aș vrea să se investească în tinerii sportivi, în animale și în oamenii care nu pot să muncească să aibă toți casa lor”, încheie Philip, pentru sursa citată.

Sursa: www.stiripesurse.ro

O nouă viziune pentru dezvoltarea comunităților de romi

DNA a dat iama în Antifraudă: Funcționari acuzați că luau bani pentru a proteja interesele rechinilor imobiliari din Capitală