Politologul Andrei Țăranu despre precampania electorală: Am ajuns într-un deșert al mediocrității absolute

Iată ce a declarat Andrei Țăranu la Europa Fm

Acum am ajuns într-un deșert al mediocrității absolute”

„Începutul precampaniei electorale nu e mai aiuritoare decât celelalte. Și cele anterioare erau la limita grotescului. Față de epoca respectivă în care unii trăiau din mici glumițe, acum am ajuns într-un deșert al mediocrității absolute. Până și glumele sunt proaste”, descrie Andrei Țăranu politicul actual.

„Societatea nu vrea schimbare. E probabil pentru prima oară când nu vrea”, a spus politologul Andrei Țăranu la Europa Fm.

Nu are nimic substanțial această campania, dar nici cea din 2019 nu avea. […] Lumea vrea să se odihnească, să iasă din această nesfârșită stare de tensiune, explică Andrei Țăranu.

„Societatea nu vrea schimbare. E probabil pentru prima oară când nu vrea. E clar că pandemia, războiul, tensiunile sociale care s-au tot acumulat așteaptă un fel de perioadă de repaus. Societățile au aceste momente în care vor să fie imobile. Dacă ne uităm în istorie, avem momente de genul acesta în Franța după vremea lui Napoleon. Lumea mai vrea din când în când pace și nu e nimic de judecat aici. Drama care este sunt actorii păcii din acest moment”, explică Andrei Țăranu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Se mai închide o ușă pentru Klaus Iohannis: Nici măcar la Sibiu nu mai are loc pe liste

SURSE Doi grei ar putea intra pe lista PSD la alegerile parlamentare: Ciolacu pregătește o lovitură de proporții