Fotbal: Barcelona nu va avea fani la meciul cu Steaua Roşie de la Belgrad

FC Barcelona a primit o interdicţie de a vinde bilete fanilor săi la următorul său meci din deplasare prevăzut în Liga Campionilor, după manifestările rasiste ale suporterilor catalani la meciul cu AS Monaco, a anunţat vineri Uniunea europeană de fotbal (UEFA), conform Reuters.

Barcelona a primit şi o amendă de 10.000 euro, iar o interdicţie de vânzare a biletelor către fani la un al doilea meci în deplasare a fost suspendată pe o perioadă de un an.

Săptămâna trecută, Barca a învins Monaco cu 2-1 pe stadionul Louis-II în data de 19 septembrie. Câţiva fani iberici au afişat o pancartă cu conţinut considerat rasist: ”Flick Heil”, asemănător salutului nazist ”Sieg Heil”, cu referire la antrenorul german Hansi Flick.

Următorul meci al catalanilor din Liga Campionilor este prevăzut la Belgrad, pe 6 noiembrie, contra echipei locale Steaua Roşie, campioana Serbiei.

Barcelona a acceptat sancţiunea şi a precizat într-un comunicat că va acţiona ”să consolideze măsurile actuale şi să întreprindă măsuri suplimentare care sunt adecvate pentru a preveni repetarea acestor evenimente în viitor, precum şi pentru a pedepsi persoanele responsabile”.
AGERPRES/(AS/editor: Teodor Ciobanu, editor online: Adrian Dãdârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

Bihor: Doi ucraineni reţinuţi pentru contrabandă cu produse pesticide; valoarea acestora e de circa 3 milioane de lei

Un proiectil antiaerian de 88 de milimetri, cel mai probabil din Al Doilea Război Mondial, descoperit în Marea Neagră, în zona Mangalia/ Specialiştii l-au neutralizat în condiţii de siguranţă