Cluj: Un bărbat a murit electrocutat, în timp ce făcea lucrări de mentenanţă la o piscină

Un bărbat din judeţul Cluj a murit, vineri după-amiază, după ce s-a electrocutat în timp ce făcea lucrări de mentenanţă la o piscină. Incidentul a avut loc în curtea unei case. Poliţia anunţă că a deschis dosar penal pentru a stabili împrejurările decesului.

Evenimentul s-a produs vineri după-amiază, în comuna Băişoara din judeţul Cluj.

 
”La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Turda au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană s-ar fi electrocutat în timp ce efectua activităţi de mentenanţă la o piscină, situată în curtea unui imobil din comuna Băişoara, în împrejurări ce urmează a fi stabilite de poliţişti în cadrul cercetărilor”, anunţă Poliţia judeţeană Cluj.

 
Bărbatul de 38 de ani, din comuna Mihai Viteazul, a fost găsit mort.
 
Poliţia anunţă că a deschis dosar penal care vizează infracţiunea de ucidere din culpă. În cadrul cercetărilor a fost dispusă o expertiză medico-legală.

Un proiectil antiaerian de 88 de milimetri, cel mai probabil din Al Doilea Război Mondial, descoperit în Marea Neagră, în zona Mangalia/ Specialiştii l-au neutralizat în condiţii de siguranţă

Braşov: Bărbat pus sub acuzare şi arestat pentru distrugere. El a fost filmat când a dat foc unui autoturism, incendiul extinzându-se la alte trei maşini şi la un bloc din Codlea. Mobilul faptei, răzbunarea – VIDEO