UPDATE – Incendiu la Cinematograful Gloria din Bucureşti / O sută de persoane, evacuate până la sosirea pompierilor / Nu sunt victime / Focul a fost localizat – FOTO

Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la Cinematograful Gloria din Bucureşti, acolo fiind trimise opt autospeciale de pompieri. O sută de persoane au fost evacuate până la sosirea pompierilor. Primele informaţii arată că nu sunt victime.

UPDATE: Pompierii anunţă că au fost afectate tubulatura de la instalaţia de climatizare şi parţial acoperişul. 

UPDATE: ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingere. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la Cinematograf Gloria, str. Bucovina. Din informaţiile preliminare, este afectat acoperişul şi tubulatura de evacuare. Au fost alertate 8 autospeciale de stingere”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, a fost realizatî o verificare a spaţiilor interioare şi nu sunt persoane surprinse.

”Din clădire au fost evacuate aproximativ 100 de persoane până la sosirea echipajelor de pompieri. Incendiul nu se mai manifesta cu flacara deschisa, sunt doar degajari de fum”, a arătat ISU.

 

Ministrul Mediului: De multe ori am constatat că, la nivelul primăriilor localităţilor sub risc de inundaţii, avem probleme şi din cauza unor podeţe care nu sunt pregătite pentru o eventuală viitură sau poate chiar nişte şanţuri nedecolmatate

Ciclism: Victimă a unei căzături joi, sportiva elveţiană Muriel Furrer a murit la doar 18 ani