Cofondatorii Truth Social, rețeaua de socializare a lui Trump, vând 7,5 milioane de acțiuni

United Atlantic Ventures, o firmă de investiții creată de Andy Litinsky și Wes Moss, cofondatori ai Truth Social, a vândut recent 7,525,000 de acțiuni din compania lui Donald Trump, marcând prima tranzacție internă de la expirarea acordului de blocare a vânzărilor săptămâna trecută, scrie ABC News.

Conform unei depuneri la Comisia pentru Valori Mobiliare și Burse (SEC), tranzacția reprezintă o participație de 5,5% în companie, evaluată la peste 100 de milioane de dolari, pe baza prețului actual al acțiunilor.

Litinsky și Moss au fost figuri cheie în crearea Trump Media, compania mamă a Truth Social, însă au fost implicați în litigii legale cu compania în ultimul an.

Aceștia au susținut că Trump Media a încercat să le limiteze drepturile de proprietate asupra acțiunilor, în timp ce compania i-a acuzat de gestionare defectuoasă care a întârziat fuziunea ce a dus compania la listarea publică în martie.

Recent, un judecător din Delaware a decis în favoarea United Atlantic Ventures, permițându-le astfel să vândă acțiunile. De asemenea, acțiunile Truth Social s-au menținut în jurul valorii de 14 dolari în săptămâna de după expirarea acordului de blocare, care a împiedicat vânzarea acțiunilor de către Trump și alți investitori timp de șase luni.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Marea Britanie a aprobat parteneriatul în domeniul inteligenţei artificiale al Amazon cu Anthropic

Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA