Doi tineri prinşi cu ţigarete cu efect psihoactiv, în urma unei razii

„În cadrul activităţilor desfăşurate, în jurul orei 21,00, în municipiul Râmnicu Vâlcea, au fost identificaţi doi tineri, de 22 de ani, care, în urma controlului corporal efectuat asupra acestora, au fost depistate două ţigarete confecţionate artizanal de culoare verde – oliv, susceptibile de a avea efect psihoactiv. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, cercetările fiind continuate de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, precizează sursa citată.

Poliţiştii din judeţul Vâlcea au efectuat vineri seara şase razii în municipiul Râmnicu Vâlcea, localităţile Băile Olăneşti, Vlădeşti, Bujoreni şi Păuşeşti-Maglaşi.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 164 de persoane şi controlate 114 autovehicule. Patru şoferi au rămas fără dreptul de a conduce, iar cinci autovehicule au fost scoase din trafic din cauza unor probleme tehnice pe care le aveau.

Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei, 43 dintre acestea fiind aplicate la regimul rutier.

Scopul acestor acţiuni a fost de a preveni combaterea oricăror fapte de violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite, de a combate migraţia ilegală, de a preveni infracţionalitatea economică, precum şi de a depista conducătorii auto care nu respectă regulile de circulaţie în vigoare, arată IGPR.

Sursa: www.stiripesurse.ro

USR, anunț major pentru pensionarii care au lucrat în grupe de muncă – A fost sesizată Comisia Europeană

O familie de români a dat 84.000 de euro pentru o vacanţă de 12 zile în Maldive