Vasile Blaga deschide lista de candidaţi a PNL Timiş la Senat, iar Marilen Pirtea la Camera Deputaţilor/ Cristian Buşoi va candida la Dolj

Preşedintele interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga, va deschide lista de candidaţi pentru Senat, a formaţiunii, iar deputatul Marilen Pirtea, care ocupă şi funcţia de rector al Universităţii de Vest, va fi primul pe lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor. Cristian Buşoi, numit preşedinte interimar al PNL Timişoara va candida pe listele PNL Dolj.

 

”Întrunit ieri în cadrul statutar necesar luării deciziilor legate de listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare care vor avea loc în 1 decembrie, Biroul Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal a validat şi lista candidaţilor pentru judeţul Timiş. În şedinţa BPN al PNL au participat 66 din cei 85 de membri de drept de vot, toţi 66 votând pentru validarea listei oficiale de candidaţi transmise de BPJ al PNL Timiş”, a transmis PNL Timiş, într-un comunicat de presă, de sâmbătă.
 

Potrivit sursei citate, ca urmare a deciziei BPN al PNL de ieri, lista de candidaţi reprezentând PNL Timiş îi cuprinde pe Vasile Blaga şi Cosmin Tabără pentru Senat, dar şi pe Marilen Gabriel Pirtea, Raul Cozarov şi Liliana Oneţ pentru Camera Deputaţilor. 
 
Iniţial, în cadrul BPJ al PNL Timiş s-a stabilit ca licul patru pe lista pentru Camra Deputaţilor să fie ocupat de Cristian Buşoi, cel care a fost trimis să conducă interimar PNL Timişoara, înainte de alegerile locale. Buşoi, însă a decis să candideze la Camera Deputaţilor pe listele PNL Dolj.
 
Cosmin Tabără este viceprimar al municipiului Timişoara, iar Raul Cozarov este primar al oraşului Gătaia. Acesta din urmă a fost impus pe listă de primarii liberali din Timiş care au dorit să aibă un reprezentant în Parlamentul României. Liliana Oneţ a ocupat, în trecut, funcţia de prefect al judeţului Timiş.

Martin obține pole position-ul la MotoGP în Indonezia, doborând recordul de tur

Meloni îndeamnă la o relansare a dialogului între părţile din Războiul din Liban