Lia Olguţa Vasilescu anunţă începerea montării instalaţiilor pentru Târgul de Crăciun de la Craiova

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, anunţă începerea montării instalaţiilor pentru Târgul de Crăciun care va fi deschis în data de 15 noiembrie. Pe cer va putea fi văzută sania lui Moş Crăciun, trasă de reni, iar în cadrul târgului vor fi roller coaster, căsuţe cu tot felul de bunătăţi, carusele şi instalaţii.

 

”De săptămâna viitoare începem montarea instalaţiilor pentru Târgul de Crăciun, fiindcă vrem să avem timpul necesar pentru a pune în operă mai multe poveşti care să vă bucure anul acesta”, a anunţat, sâmbătă, Lia Olguţa Vasilescu.
 

Târgul de Crăciun de la Craiova va fi deschis din data de 15 noiembrie.
 
”Din 15 noiembrie, pe cerul Craiovei  va putea fi văzută sania trasă de reni cu Moş Crăciun care va veni personal să vadă cel mai frumos târg de sărbători din România. În satul lui sunt pregătite multe atracţii: colace pe gheaţă, roller coaster, căsuţe cu bunătăţi şi suveniruri, carusele, instalaţii care vă taie respiraţia. În Piaţa Fraţii Buzeşti puteţi asista la scena naşterii Domnului, la Doljeana vă întâmpină decorurile din Star Wars, iar în Piaţa Mihai Viteazul puteţi vedea dansând Frumoasa şi Bestia, fiind prima oară în România când personajele capătă viaţă cu ajutorul luminilor şi inteligenţei artificiale. Satul Bellei este plin de trandafiri, iar prinţul transformat în Bestie poate fi văzut în balconul palatului, păzit de lupi albi, înfricoşători. Pe patinoar va trona bolul de sticlă în care se află trandafirul care se scutură. Sfeşnice, ceasuri, dulapuri vorbitoare completează unul dintre cele mai frumoase decoruri care au putut fi văzute, într-o explozie de lumină şi culoare”, a descris Lia Olguţa Vasilescu, atmosfera din centrul oraşului.
 
Potrivit Liei Olguţa Vasilescu, agenţiile de turism din Bulgaria deja fac rezervări pentru Târgul de Crăciun de la Craiova.
 
”Rezervaţi-vă locuri din timp! Agenţiile de turism din Bulgaria au început să facă deja rezervări!”, a precizat primarul Craiovei.

Ali Khamenei, transferat într-un loc securizat în interiorul Iranului, denunţă o viziune israeliană ”mioapă” după asasinarea lui Nasrallah, fără să-l numească. El denunţă masacrarea unor persoane fără apărare în Liban şi ”ferocitatea câinelui turbat sinoi

Johnny Depp, boicotat de presa internaţională la Festivalul de la San Sebastian – VIDEO