Fotbal: Lautaro Martinez, dublă pentru Inter Milano în campionatul Italiei

Atacantul argentinian Lautaro Martinez a marcat două goluri pentru Inter Milano în partida câştigată în deplasare de echipa sa, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Udinese, sâmbătă, în etapa a şasea a campionatului de fotbal al Italiei.

Milanezii au deschis scorul după doar 43 de secunde de joc, prin Davide Fratessi, însă Udinese a egalat prin Christian Kabasele, în minutul 35.

Lautaro Martinez a adus-o din nou pe Inter în avantaj, în prelungirile primei reprize (45+4), iar apoi a reuşit dubla în debutul reprizei secunde (47). Ultimul gol al întâlnirii a fost marcat de Lorenzo Lucca pentru friulani, în minutul 83.

În urma acestui succes, Inter Milano, campioana en titre, a urcat pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte (11) cu AC Milan şi Torino FC.

Vineri, în primul meci din această rundă, AC Milan a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Lecce, obţinând a treia victorie consecutivă în Serie A.

Sâmbătă se mai dispută meciurile Genoa – Juventus Torino şi Bologna – Atalanta Bergamo, în timp ce duminică sunt programate partidele Torino FC – Lazio Roma, AS Roma – Venezia, Como – Hellas Verona, Empoli – Fiorentina şi SSC Napoli – Monza. Etapa se încheie luni, cu întâlnirea Parma – Cagliari.
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Alexandru Cojocaru)

PTB: Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor şi lovire după ce au bătut un bărbat până la inconştienţă

Superliga: Univrsitatea Cluj, învinsă cu 1-0 de Poli Iaşi