Gimnastică aerobică: România a obţinut două medalii de argint la Mondialele de la Pesaro

România a obţinut două medalii de argint la Campionatele Mondiale de gimnastică aerobică de la Pesaro (Italia), una pe echipe şi alta în proba de dans aerobic.

Vlăduţ Popa, Larisa Şuiu, Mara Dragomir, Claudia Ristea, Mădălin Boldea, Antonio Surdu, Darius Branda şi Daria Mihaiu au primit 17,550 puncte, fiind devansaţi în finala de la dans aerobic de Ungaria, care a fost notată cu 18,050 puncte. Podiumul a fost completat de Coreea de Sud, cu 17,500 puncte.

La individual masculin, Leonard Manta a ocupat locul al patrulea, cu 20,750 puncte, devansat de spaniolul Miquel Mane (21,750), japonezul Mizuki Saito (21,400) şi de italianul Davide Nacci (21,300).

În finala de la perechi mixte, Claudia Ristea şi Daniel Ţavoc s-au clasat pe şase, cu 19,750 puncte.

La grup, România (Vlăduţ Popa, Larisa Şuiu, Leonard Manta, Darius Branda, Daniel Ţavoc) a ocupat ultimul loc (opt) în finală, cu 18,777 puncte.

La Mondiale au participat 350 de sportivi din 37 de ţări, iar delegaţia României se întoarce de la Pesaro cu două medalii de argint şi patru calificări la Jocurile Mondiale de anul viitor, de la Chengdu.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: Federația Română de Gimnastică/facecook.com

Sursa: www.agerpres.ro

Vaslui: Cetăţenii din zonele inundabile, sfătuiţi să mergă la rude sau apropiaţi în cursul nopţii

Un star de la Hollywood a trecut cu oile peste un pod din Londra – VIDEO