Mihai Tudose: Suntem în campanie şi toată lumea face tot felul de declaraţii. De exemplu, partenerul nostru de guverare de azi a zis că nu mai vrea să guverneze cu PSD-ul. Haideţi să fim calmi, o să vedem după alegeri

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Tudose, a declarat luni despre tensiunile din coaliţie că suntem în campanie şi toată lumea face tot felul de declaraţii. ”De exemplu, partenerul nostru de guverare de azi a zis că nu mai vrea să guverneze cu PSD-ul. Haideţi să fim calmi, o să vedem după alegeri”, a spus el.

MIhai Tudose a fost întrebat despre declaraţiile liderilor PNL privind lipsa de încredere şi decizia de a nu mai participa la şedinţele coaliţiei, în urma scandalului legat de proiectul de lege care prevedea posibilitatea ca preşedintele României să poată candida pe listele unui partid, la parlamentare.

”Suntem în campanie şi toată lumea face tot felul de declaraţii. De exemplu, partenerul nostru de guverare de azi a zis că nu mai vrea să guverneze cu PSD-ul. Haideţi să fim calmi, o să vedem după alegeri, ceea ce se întâmplă în funcţie de voturi. În România am văzut în ultimii 20 de ani cam tot ce se putea vedea şi mai rămâne loc pentru imaginaţie”, a spus Mihai Tudose. 

Despre lipsa de încredere a lui Nicolae Ciucă în liderul PSD Marcel Ciolacu, Tudose a spus: ”Dacă considerăm că este de vină domnul Marcel Ciolacu că nu i-a susţinut demersul de a minţi, ok, e de vină Ciolacu. La nu ştiu ce întâlnire, unde au bătut în cuie nu ştiu ce iniţiativă, care uite că nu e…”. 

 

Herdea (CNAS): Oamenii să înţeleagă beneficiile vaccinării; vaccinarea nu ar trebui discutată ca opţională

Biden aprobă un ajutor în valoare de 567 de milioane de dolari destinat apărării Taiwanului