VIDEO George Simion și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale: De la Pechea din noroi, Simion în turul 2

”Depunem astăzi împreună dosarul pentru alegerile parlamentare şi pentru alegerile prezidenţiale, pentru că anul acesta este un an decisiv pentru români, pentru oamenii care trebuie ajutaţi şi care au nevoie de sprijin din partea guvernului lor şi nu au parte de acest sprijin. Nu se fac în România baraje, diguri, infrastructură critică. Nu avem protecţie socială. Cei care chiar au nevoie de susţinerea statului ca să treacă peste momente grele nu o primesc aşa că îmi voi depune astăzi candidatura pentru ca România să rămână o ţară a păcii şi pentru ca toţi românii să beneficieze de bogăţiile ţării”, a declarat Simion.

El a fost însoţit de mai mulţi membri şi simpatizanţi AUR despre care a afirmat că au fost prezenţi în ultimele zile în judeţul Galaţi unde au ajutat victimele inundaţiilor.

”Vă mulţumesc din suflet tuturor că de şapte zile sunteţi alături de sinistraţi şi daţi un exemplu de solidaritate românească. Doar aşa putem ridica România din noroi, doar aşa putem reconstrui o ţară normală pentru copiii noştri, doar aşa ne putem aduce înapoi de peste hotare românii goniţi de guvernări succesive trădătoare”, a afirmat preşedintele AUR.

La final, cei prezenţi au scandat: ”De la Pechea din noroi, Simion în turul doi”, referindu-se la faptul că ei au intervenit în localitatea Pechea, grav afectată de inundaţii, şi că liderul AUR va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Bistriţa-Năsăud: Cinci persoane, rănite într-un accident pe DN 17C/ Doi bărbaţi au fost descarceraţi/ Traficul, oprit pe ambele sensuri

Uite ciclonul, nu e ciclonul! Cum explică Mircea Fechet isteria alertelor: ‘Putem să spunem că nu s-au confirmat cele mai negre bănuieli ale meteorologilor’