Marcel Boloş: Un nou transfer important de fonduri realizat de Ministerul Finanţelor – am procesat deschiderea de credite bugetare pentru ca 10,6 miliarde de lei să plece astăzi către Casa Naţională de Pensii, pentru plata tuturor pensiilor majorate

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, anunţă luni că instituţia pe care o conduce a procesat deschiderea de credite bugetare pentru ca 10,6 miliarde de lei să plece astăzi către Casa Naţională de Pensii, pentru asigurarea plăţii tuturor pensiilor majorate iar diferenţa de până la 12,5 miliarde lei va fi virată pentru celelalte drepturi de asistenţă socială.

”Un nou transfer important de fonduri realizat de Ministerul Finanţelor: am procesat deschiderea de credite bugetare pentru ca 10,6 miliarde de lei să plece astăzi către Casa Naţională de Pensii, pentru asigurarea plăţii tuturor pensiilor majorate. Diferenţa de până la 12,5 miliarde lei va fi virată pentru celelalte drepturi de asistenţă socială”, a scris ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, pe Facebook.

Ministrul mai spune că acum, echipele de la Casa Naţională de Pensii şi Poşta Română vor continua procesul de repartizare a fondurilor, astfel încât plăţile să se facă la timp. ”Ca de fiecare dată, cu respect pentru seniorii României!”, adaugă Boloş.

Ordonanţa amânării ratelor pentru fermieri, în forma actuală, va avea un impact negativ asupra sectorului agricol (asociaţii)

Kremlinul sărbătoreşte doi ani ai ”Noii Rusii,” după revendicarea a patru regiuni ucrainene