Tenis: Chinezul Yunchaokete Bu, în semifinale la Beijing (ATP)

Jucătorul chinez de tenis Yunchaokete Bu (96 ATP) a produs luni o mare surpriză reuşind să-l învingă în două seturi, 7-5, 6-4, pe rusul Andrei Rublev (6 ATP, favorit nr. 4) şi calificându-se astfel în semifinalele turneului ATP 500 de la Beijing, dotat cu premii totale de 3.720.165 de dolari.

În sferturile de finală, Bu s-a impus după o partidă care a durat un pic mai mult de o oră şi jumătate, ambii jucători trecându-şi în cont câte şase aşi, chinezul făcând şi o dublă greşeală.

Yunchaokete Bu îl va avea ca adversar în penultimul act pe liderul ATP şi deţinătorul trofeului, italianul Jannick Sinner, principalul favorit.

Cealaltă semifinală îi va opune pe rusul Daniil Medvedev (5 ATP, favorit nr. 3) şi spaniolul Carlos Alcaraz (3 ATP, favorit nr. 2).

Yunchaokete Bu (22 ani), care în urmă cu ceva mai mult de două săptămâni era învins de românul Cezar Creţu într-un meci din Cupa Davis, a ajuns recent şi în semifinale la turneul ATP 250 de la Hangzhou, unde a pierdut în faţa compatriotului său, Zhang Zhizhen. AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Studenţii mai pot beneficia de facilităţile pentru transportul feroviar pe baza legitimaţiei vizate pe anul universitar trecut până la 30 noiembrie inclusiv/ Ce se întâmplă cu studenţii din anul I

Cererea de reabilitare judecătorească formulată de Mircea Băsescu, admisă de Tribunalul Constanţa / Decizia instanţei nu este definitivă