Adrian Ţuţuianu, despre propunerile pentru conducerea BNR: Rămânerea lui Mugur Isărescu şi a lui Florin Georgescu în corpul de conducere al BNR este utilă / Doamna Anastase este excepţie

Secretarul general adjunct al Guvernului, Adrian Ţuţuianu, a declarat luni, despre propunerile pentru conducerea BNR, că rămânerea lui Mugur Isărescu şi a lui Florin Georgescu în corpul de conducere al BNR este utilă, însă Roberta Anastase este o excepţie.

”Domnul Isărescu rămâne. Eu cred că este util să rămână, în contextul în care trebuie făcută o predare către o generaţie ceva mai tânără de economişti. Rămânerea domnului Isărescu şi a domnului Georgescu în corpul de conducere al BNR eu cred că este utilă”, a precizat Adrian Ţuţuianu, în emisiunea România Politică de la Prima News. Ţuţuianu a comentat şi propunerile venite dinspre alte partide pentru conducerea BNR.

”Am văzut şi eu propunerile, şi dintr-o parte şi din alta, cu una sau două excepţii sunt oameni care au legătură cu domeniul”, a spus Ţuţuianu.

Despre propunerea Roberta Anastase, din partea PNL, Adrian Ţuţuianu a spus: ”Doamna Anastase este excepţie, e cam departe (..) Cred că în principal acolo trebuie să fie economişti”, a mai comentat secretarul general adjunct al Guvernului.

Fotbal: Mbappe, în lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Lille, din Liga Campionilor

NBA: Fostul pivot congolez Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani. El avea o tumoare pe creier