Sorin Grindeanu intervine după speculațiile privind candidatura lui Ponta: Toți candidații trebuie să fie membri PSD

Întrebat dacă Victor Ponta se va afla pe listele PSD la alegerile parlamentare, Sorin Grindeanu a spus că listele PSD nu au fost încă definitivate. „Am avut discuții în weekend, urmează să avem și altele, să fie lucrurile clare”.

„Eu vă asigur că în momentul în care noi venim cu liste, toți cei de pe lista vor fi membri PSD”, a mai spus Grindeanu, referitor la posibila includere a lui Victor Ponta, care a fondat Pro România după ce a fost exclus din PSD, dar și a lui Cristian Popescu Piedone (PUSL) pe listele social democraților.

„Eu v-am rugat sa avem răbdare și să vedem dacă lucrurile sunt cum se speculează sau nu”, a mai spus Grideanu.

„Nu știu. Dacă Marcel Ciolacu are nevoie de mine, pot să candidez și la parlamentare. Nu este visul vieții mele. Am fost de patru ori parlamentar. Nu este ceva ce îmi doresc așa cu disperare. Dar dacă consideră că pot să îl ajut, cu siguranță o voi face”, a spus Victor Ponta, la Digi 24.

Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu liderii filialelor pentru a discuta despre listele pentru alegerile parlamentare. Șeful PSD le-ar fi transmis liderilor PSD că sunt duse negocieri cu Victor Ponta și Cristian Popescu Piedone, însă nimic nu este bătut în cuie.

Sursa: www.stiripesurse.ro

NBA: Fostul pivot congolez Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani. El avea o tumoare pe creier

Doi frați din Craiova, dați dispăruți, după ce au plecat de la școală și nu au ajuns acasă