UPDATE – Dolj: Frate şi soră, daţi dispăruţi după ce au plecat de la şcoală, dar nu au ajuns acasă / Copiii au fost găsiţi

Un băiat de 11 ani şi sora lui, de 13 ani, din judeţul Dolj, au fost daţi dispăruţi de către familie, după ce au plecat de la şcoală, la încheierea orelor de curs, dar nu au mai ajuns acasă. Poliţiştii îi caută.

UPDATE: Cei doi copii dispăruţi au fost găsiţi de poliţişti în localitatea Dioşti, la bunica lor.  Poliţiştii au precizat că fratele şi sora nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii de la Secţia 2 Craiova au fost sesizaţi, luni, la ora 15.20, cu privire la faptul că Andreea Cristina Ilie, de 13 ani şi Marius Andrei Ilie, de 11 ani, au plecat de la şcoală după încheierea orelor de curs şi nu au ajuns la locuinţa lor.

Cei doi sunt fraţi.

Poliţiştii au precizat că Andreea Cristina Ilie are o înălţime de 1,60 m, 70 de kilograme, ochii căprui, păr şaten, lung, faţa ovală, iar la momentul plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare bej, un tricou alb şi pantofi sport albi. 

De asemenea, Marius Andrei Ilie are o înălţime de 1,40 m, 40 de kilograme, ochii verzi, păr şaten, scurt, faţa ovală. Băiatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, bluză de trening de culoare gri şi pantofi sport albi.

Poliţiştii fac apel la cetăţenii care au informaţii despre dispariţia celor doi copii să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Nicuşor Dan: Sunt mulţi PNL-işti care au votat cu mine / Pericolul era ca Gabriela Firea sau Cristian Popescu Piedone să câştige Primăria / În viitorul apropiat nu voi intra nici în PNL, nici în PMP, nici în Forţa Dreptei, nici în USR

Bogdan Ivan: Să eliminăm atitudinea arogantă a unor funcţionari publici în raport cu oamenii de afaceri