UPDATE Tramvaiul 41 şi-a reluat circulaţia, după 130 de minute de blocaj

Tramvaiele liniei 41 şi-au reluat circulaţia, după un blocaj de 130 de minute, din cauza unui accident, informează Societatea de Transport Bucureşti, în aplicaţia Infotb.

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 a fost suspendată marţi după – amiaza, începând cu ora 16:00, după ce un tramvai a lovit un bărbat care traversa neregulamentar.

Potrivit reprezentanţilor Societăţii de Transport Bucureşti, accidentul a avut loc pe Bd. Mărăşti, între staţiile Caşin şi Bd. Ion Mihalache, pe sensul spre Ghencea.

„Un bărbat în vârstă de peste 50 de ani, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41. La faţa locului se află servicii de intervenţie ale SMURD şi echipaje ale Brigăzii de Poliţie Rutieră. (…) Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă au constatat decesul cetăţeanului accidentat. Brigada de poliţie rutieră efectuează măsurători la faţa locului”, au menţionat anterior reprezentanţii STB.

Până la finalizarea cercetărilor de către Poliţie, s-a înfiinţat linia navetă 641, care a preluat călătorii între Ghencea şi Casa Presei. AGERPRES/(AS – editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Păun: Studiile clinice reprezintă o oportunitate din toate perspectivele, sunt investiţii cu rezultate imediate

Fostul preşedinte american Jimmy Carter împlineşte 100 de ani şi stabileşte un record – este primul fost şef al Casei Albe care ajunge la această vârstă