Atac la o creșă din Elveția! Un chinez a înjunghiat mai mulți copii

Un bărbat chinez de 23 de ani a atacat, marți, la Zurich, cu o armă albă, mai mulți copii care mergeau la o creșă, rănind trei dintre ei, dintre care unul grav, scrie Agerpres.

Un băiat de 5 ani, grav rănit, și doi băieți de aceeași vârstă, cu răni mai puțin grave, au beneficiat de primele îngrijiri la fața locului, apoi au fost transportați la spital, precizează poliția într-un comunicat. Pe lângă copiii atacați cu armă albă, a fost rănită și o angajată a creșei.

Nicio altă persoană nu a fost afectată de atac, a precizat Pascal Siegenthaler, un purtător de cuvânt al poliției municipale.

Autoritățile au confirmat arestarea suspectului chinez în vârstă de 23 de ani. Motivația atacatorului nu este cunoscută pentru moment.

content-image

Angajata creșei, despre care poliția a precizat că a fost rănită, a reușit să-l imobilizeze pe agresor cu ajutorul unui bărbat care se afla la fața locului.

Cei doi l-au reținut pe chinez până la sosirea forțelor de ordine.

Poliția a precizat că nu mai există niciun pericol pentru public după arestarea suspectului.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Poşta Română continuă să fie alături de seniorii României, îndeplinindu-şi cu profesionalism misiunea de a nu lăsa pe nimeni în urmă

FOTO Bubuie Orientul Mijlociu: după atacul în Liban, Israelul atacă acum și în Siria (presă)