Martin Odegaard, departe de forma care i-ar permite să revină pe teren, spune Federaţia norvegiană

Deloc surprinzător, mijlocaşul ofensiv, care şi-a sucit glezna stângă pe 9 septembrie la Oslo în timpul unui meci cu Austria în Liga Naţiunilor, nu apare pe lista de jucători convocaţi la prima reprezentativă pentru meciurile cu Slovenia pe 10 octombrie, apoi cu Austria pe 13, în Liga Naţiunilor.

În lipsa sa, atacantul lui Manchester City, Erling Haaland, va purta banderola de căpitan.

Accidentarea lui Odegaard lasă un gol important şi în angrenajul lui Arsenal, care va juca împotriva lui PSG, marţi în Liga Campionilor.

„Este departe de a fi pregătit să joace în următoarele meciuri. Dar s-ar putea să fie prezent pentru a-şi susţine coechipierii la antrenamente”, a indicat Federaţia norvegiană.

Odegaard s-a accidentat, luna trecută, în a doua repriză a victoriei Norvegiei cu 2-1 împotriva Austriei, în Liga Naţiunilor, şi a fost nevoit să iasă de pe teren şchiopătând.

„Are o entorsă la gleznă. Vom vedea ce se întâmplă şi ce se poate face”, a spus atunci Ola Sand, medicul naţionalei norvegiene.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Nu mai sunt interesat de colecţionarea de recorduri, vreau să-mi ajut echipa (Cristiano Ronaldo)

Tanczos Barna, despre o guvernare PSD-UDMR: UDMR vrea în Executiv, pentru că este în firea oricărei formaţiuni politice. Avem program de guvernare şi ştim pe fiecare domeniu ce măsuri ar trebui luate în beneficiul cetăţenilor