UEFA a pus în vânzare biletele pentru WEURO 2025

Forul de conducere al fotbalului european a lansat vânzarea biletelor la trecătoarea Jungfraujoch, aflată la 3.454 metri faţă de nivelul mării, cu un joc între vedete ale fotbalului feminin şi viitoare staruri.

”În total, circa 720.000 de bilete sunt disponibile pentru turneu”, a anunţat UEFA într-un anunţ.

”Cu această primă tranşă de bilete, peste 250.000 pentru toate cele 31 de meciuri ale turneului sunt disponibile pe principiul primul venit, primul servit”, conform UEFA.

Cele mai ieftine bilete puse la vânzare au preţul de 25 de franci elveţieni fiecare.

Aproximativ 120.000 de bilete sunt rezervate pentru suporterii celor 16 echipe implicate în turneul din 2-27 iulie 2025, care va avea loc pe şapte stadioane din Elveţia.

”Posesorii de bilete care călătoresc în Elveţia vor avea parte de transport public gratuit”, a anunţat UEFA.

”WEURO 2025 va fi mai mult decât un simplu turneu, va fi un indicator că fotbalul feminin se află pe un drum fără oprire”, potrivit directorului pentru fotbal feminin al UEFA, Nadine Kessler.

”Obiectivul nostru este să vindem toate cele 720.000 de bilete şi vrem fani din Elveţia, Europa şi din alte părţi să ni se alăture vara viitoare când vom face istorie”, a adăugat Kessler.

Tragerea la sorţi pentru WEURO 2025 va avea loc la data de 16 decembrie, la Lausanne.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Vladimir Putin a semnat decretul și a mobilizat un număr uriaș de militari

UPDATE – Opt morţi şi 7 răniţi, într-un presupus atac terorist la Tel Aviv. Doi bărbaţi cu arme de foc au fost surprinşi de camerele de supraveghere – FOTO